Hoppa till innehåll

PEPPAD!

Trots att det precis lagt sig ett snötäcke här (igen!!) så känner man att våren är nära. Igår fick jag ett infall och anmälde Lillan till löshoppning samt både Palle & Ida till flera tävlingar. Nu är det bara att hoppas på att allt rullar på så att vi kan åka på dem. Ser väldigt mycket fram emot vårens tävlingar!

Förra året red jag bara LB på Palle i dressyren. Blev väldigt bra resultat. Jag tänker att vi kör på LA i år så att vi får lite mer att bita i. I hoppningen tänker jag mig 90-110cm.

På Ida hoppas jag att på kunna rida ett gäng 120-klasser. Eventuellt någon 125cm. Och skulle det gå väldigt bra så blir det 130cm såklart. Vi börjar på 110-115cm och så får vi se vad statusen är. Hon har ju gått mycket avd. B tidigare, ska försöka att utmana oss med lite fler avd. A i år. Jag tror inte att jag kommer att tävla henne i dressyr, men om jag gör det så blir det någon LB-klass.

Merry kommer i huvudsak att gå LA-klasser i dressyr.

Lillan och jag har många mål för året. Inga tävlingsmål, däremot att försöka att göra henne redo för tävling. Stärka henne, rida ut och lära oss hoppa tillsammans. Vi har mycket vi ska försöka att reda ut, haha. Det ska bli väldigt spännande!

En blöt Lillan häromdagen, innan all snö kom.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *