Hoppa till innehåll

PALLE; kvällens hoppträning!

Palle kämpade på så fint på kvällens träning. Älskade lilla häst.

Vi fick utmana oss lite idag och rida ut galoppen till tävlingstempo. Han orkar inte riktigt där just nu, men det var inte så tokigt heller. Kändes lite hej & hå, men på filmerna kan man se att vi är på god väg.

Jag har ridit honom i ett lite lägre tempo nu när jag byggt upp honom efter den vila/lugnare period som han haft i vinter. Det tycker jag är helt rätt, man ska rida i det tempo som hästen är mogen för. Det som passar hästen just då, men så småningom måste man utmana lite om man vill vidare. Det var precis det som vi gjorde idag. Mycket bra & välbehövlig träning för oss.

Jag har honom gärna i så pass bra form att han kan tävla upp till 110cm på ett bra sätt. Nu närmar vi oss!

Publicerat iHeart PaalTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *