Hoppa till innehåll

FRÅN KLARHET TILL KLARHET!

Jag & Lillan har gått från klarhet till klarhet denna vecka. Hon har varit superfin de tre ridpass som vi har ridit. Det som varit svårt innan har vi plötsligt börjat få koll på. Vi välter inte inåt på samma sätt i vänster varv, hon är betydligt jämnare i de båda varven. Styrningen har funkat perfekt. Jag har kunnat rida innanför spåret och hon har börjat hitta ett arbete i kroppen.

Hon har även börjat göra bommar på ett bra sätt. Det har varit svårt för henne även utan ryttare. Hon har liksom tagit ett ministeg innan bommen (krupit intill den) och sedan vacklat över den. För några veckor sedan knäckte hon koden utan ryttare, och nu verkar koden vara knäckt även med ryttare.

Idag satt jag ner i sadeln i galoppen för första gången. Jag har inte känt att hon varit redo för det innan, men idag testade jag ett varv & vardera håll. Och wow, vilken härlig galopp.

Lillan har varit och är efter jämfört med många andra 4-åringar. Jag har undrat lite vad det egentligen ska bli av denna lilla loppa, men nu får jag glimtar och visioner hela tiden. Det började med löshoppningen förra veckan där hon plötsligt bara hoppade ett FANTASTISKT språng jämfört med de hon visat innan. Och nu dessa ridpass där jag äntligen känner att vi har en grund att jobba vidare på. Så himla kul! Älskade Lillan.

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *