Hoppa till innehåll

PALLE; dagens hoppning *FILM*

Idag var det dags för lite äventyr på bortaplan igen. Denna gången var det Palles tur. Vi hoppade lite på Tranås Ridklubb som hade öppen bana. Jag har inte hoppat Palle mycket de senaste månaderna, men det märktes inte. Han kändes toppen! Så himla härlig. Och jag är nöjd med min egen insats också, vi var ett bra team idag.

Vi filmade lite. Som ni kanske ser så gjorde jag en liten egen bana utav hinderna. Palle har inte hoppat högre hinder på ett bra tag, så 4-5 hinder i stöten räcker. Och det som räknas som högre hinder för honom nu är ungefär 110-115cm som de flesta hinderna låg på idag. Jag har inga ambitioner att hoppa högre än så, men jag hoppas på att vi kan fortsätta att hålla igång hoppningen på den nivån. Dels för att Palle älskar att hoppa, men också för min egna träning. Det är givetvis bra även när mamma hoppar honom.

Tack till Zacke som hängde med som markservice idag.

Publicerat iHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *