Hoppa till innehåll

UPDATE OM HÄSTARNA

I måndags red jag ut på Palle.

Palle i måndags.

I tisdags åkte vi till ridhus, mamma red då Palle och jag red Ida. Båda hästarna gick bra!

Ida i tisdags.

I onsdags red jag Merry. Han är inte helt igång ännu, men det kändes bra. Imorgon är tanken att vi ska åka på tävling, det blir spännande.

Merry i onsdags.

I torsdags dressyrtränade jag Ida för Ulla. Det gick superbra, är så nöjd med träningen.

Idag, fredag, så har jag varit i ridhus med Lillan. Longerade bara. Blev ytterligare en vila för Lillan efter bakslag med vädret i kombination med att jag haft mycket annat. Idag fick hon pysa ut lite energi i ridhus och så hoppas vi på att komma igång lite smått nästa vecka igen. Verkar dock som att hon är på G in i en växtperiod i kombination med både fällning & brunst, så vi får se lite hur vi lägger upp det.

Lillan idag.

I helgen är som sagt tanken att tävla Merry, men också att åka på öppen bana med Palle & Ida. Det ser vi fram emot. Kommer hålla er uppdaterade, så kika in!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *