Hoppa till innehåll

SHOPPING FRÅN GHS

  • Sporrar från Sprenger. En lite snällare typ utav sporre. Jag rider både med & utan sporrar, oftast med. Jag vill ha ett mildare mellanting. Jag tror & hoppas att denna variant kommer att passa bra för mig & mina hästar. Ser fram emot att testa!
  • Sporremmar.
  • ”Kollamasken”. Detta ska snart göras på alla 3 hästar. Vi får ta tag i det snart så att det inte glöms bort.
  • Förebygel + martingal från Lippo. Denna är tänkt till Lillan. Palle fick testa den idag, den passade bra på honom. Jag tror att den kommer att passa på Lillan också. Jag gillar att man har den lilla remmen framför sig, passar bra att tag i.
  • Respirator boost från Naf. Den här delen på året är Lillans luftvägar lite extra känsliga. En liten kur med detta tillskott funkar kanon på henne.
  • Bett från Sprenger. Beställde det på plats, så jag har det inte än. Ett vanligt tvådelat, men aningens tjockare än det jag rider med nu som jag tycker är i det smalaste laget.
Publicerat iUtrustning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *