Hoppa till innehåll

OLYMPISKA LYFT

Olympiska lyft, tyngdlyftning eller ryck & stöt, kärt barn har många namn. Häromdagen fick vi lära oss om dessa lyft i skolan. Jag visste redan innan att det skulle bli svårt för mig eftersom att jag aldrig testat detta eller studerat dessa lyft särskilt mycket.

Det var spännande att få testa något som jag är helt nybörjare på. Mycket teknik, explosivitet, rörlighet och koordination. Jag är ganska explosiv och rörlig, det var värre med tekniken och koordinationen, haha. Men det är ju bara att nöta in om man skulle vilja bli bättre på det. Eftersom att jag är både rörlig & explosiv så har jag ju en bra start. Men det är inget jag tänkt att jobba vidare på, men roligt att ha fått en introduktion.

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *