Hoppa till innehåll

DÅ KÖR VI IGEN!

Mamma & Palle!

Då var hästarnas lilla minivila över. Det blir dock en fortsatt lugnare period för dem med tanke på vilken månad vi befinner oss i, men vi ska fortsätta att göra så gott vi kan för att hålla igång hästarna. Palle & Ida har varit i ridhuset och joggat idag, det blir samma sak för dem imorgon. Lillan kommer att få vila några dagar till, men sedan ska hon igång också.

Dressyrträning med Ida ska bokas in på torsdag, och veckan efter det är tanken att vi ska hoppträna för Jenny. Så det finns planer. Jag får väl även börja fundera lite på när årets första start ska göras. Såg att det fanns en tävling redan nästa helg i Jönköping, jag blev lite sugen, men jag tror att jag håller mig i åtminstone några veckor till.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *