Hoppa till innehåll

VAD ÄR ODDSEN?

Idag låste sig min mobil plötsligt. Fick inte igång den. Jag behövde skriva till Zacke, så jag loggade in på min stationära dator för att få upptäcka att den såg helt ”ny” ut. Allt som jag hade på den var borta (!!!). Jag vågade inte röra den mer, så jag öppnade min laptop för att kunna logga in på Instagram och skriva till Zacke där.

Hur sjukt är det inte att TVÅ saker klappar ihop samtidigt och att jag måste dra fram ett tredje alternativ för att få iväg ett meddelande?? Känns nästan som ett tecken, men vad ska det betyda? Att jag ska vara mindre på dator/mobil eller att jag inte ska skicka meddelanden till Zacke?🤣 Högst oklart.

Efter lite drygt en timme gick mobilen igång, och datorn hade tydligen bara hamnat i något särskilt läge, så allt var inte borta. Väldigt konstigt att det blev så, jag tryckte bara på ”starta”, precis som jag alltid gjort & gör.

Hursomhelst, eftersom att bilder & allt var kvar så kan jag bjuda på några fler bilder från vår lilla fotografering i helgen. Här kommer dem:

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *