Hoppa till innehåll

NY VECKA PÅ INGÅNG

Det har varit en lugn helg, ändå hunnit med mycket. Ridit ut, tränat, tvättat, sett på film, masserat. Umgåtts med Julia och min lillasyster. Ätit första semlan. Jag har även gjort en sak som jag inte gjort på länge, jag har nämligen hållit i en ridlektion/träning under eftermiddagen. Jag brukar vanligtvis tacka nej till sådana erbjudanden, men denna gången gjorde jag ett undantag. Kanske blir fler undantag i framtiden.

Nästa vecka kommer jag att ligga lågt med hästarna. Utöver att gå i skolan så ska jag vara djurvakt också, så jag kommer inte att klämma in massor utav resor till ridhus på det. Utan de får mer eller mindre vila i veckan, och så försöker jag att dra igång maskineriet mot helgen igen. Framåt våren brukar förutsättningarna vara bättre, så då kan vi förhoppningsvis lägga i ytterligare en växel.

Tre bilder från helgen som varit:

Morgonmockning.
En utav mina favoritövningar just nu, latsdrag. En sida i taget.
Käk efter träning!
Ida.
Palle.
Lillan! Äntligen lite uppehåll så att de kan gå utan täcken.
Ännu mer käk, jag har snöat in på att steka mat just nu.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *