Hoppa till innehåll

SENASTE INKÖPET

Jag tycker det är väldigt spännande med massage och ”rehabgrejer”, jag har samlat på mig en hel del. Jag har en ganska rejäl hylla med diverse grejer, stort som smått. Alltifrån massagepistol, massagekudde, kinesiska koppar, massagebollar, kinesiotejp, diverse skydd för olika kroppsdelar, och nu det senaste inköpet, en TENS-maskin. Det börjar bli så mycket att jag skulle kunna göra ett inlägg där jag recenserar allt, haha.

Det är roligt att kunna hjälpa både sig själv och andra. Ibland kan en liten sak göra skillnad i längden. Och olika saker passar mer eller mindre bra beroende på åkomma och individ. Det är faktiskt inget av det som ligger och skräpar, utan det finns tillfällen då allt kommer till användning.

Publicerat iMin Träning

En kommentar

  1. Anna Anna

    Jaa gör ett inlägg och recensera allt! Vore intressant 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *