Hoppa till innehåll

KROPPEN HÄNGER IHOP

Jag ska vara ärlig med en sak, jag har inte fått det konstaterat av en expert att jag har en golfarmbåge. Men med den träning vi fått & får i skolan ihop med internet så är det ganska troligt även om de senaste dagarnas fynd skulle kunna tyda på en annan diagnos eller kanske vara en del utav orsaken.

Jag hade lite otydliga symptom i början som gjorde mig förvirrad. Jag hade bara ont i handleden. Att göra en front squat eller en armhävning var omöjligt. Så småningom började jag få ont i hela handen. Smärtan vandrade på märkliga vis. Och det blev bara värre & värre ju fler dagar som gick.

Efter ca 8 dagar så satte jag mig ner hemma och palperade handen & hela armen. Då upptäckte jag att jag hade ont i armbågen. Riktigt ont i armbågen. Jag passade på att göra flera tester på mig själv, och de gav utslag just i armbågen. Det fortsatte sedan att bli sämre trots en kur på medicin och kraftig nedskärning av användning av armen. Så småningom hade jag ont i både armbåge, hand och bitvis smärta från och till i hela armen.

Vid samma tidpunkt som allt detta började så hade jag även en molande känsla vid skulderbladet som sedan också spridit sig till området vid nyckelbenet för att sedan sträcka sig upp till högra sidan av skallbasen. Detta på höger sida, samma sidan som armbågen. Kroppen hänger ihop och jag är säker på att de är sammanlänkade med varandra. Jag kan inte gå in på det nu, men områdena kring t.ex. skulderbladet, lilla bröstmuskeln och halsmuskeln är högintressanta vid alla symptom i armen(!!!).

Sedan jag upptäckte det så har jag gjort mitt bästa för att komma loss i det partiet, och direkt efter en liten stunds massage så var jag smärtfri i hela armen. Armbågen kändes vid provokation, och det är ju inte konstigt. Den behöver läka, men det i handen och armen = ”poff”, borta. Efter ett tag kommer lite av det smygande tillbaka, men jag har också en bit kvar innan jag är helt ”loss”. Mina klasskamrater har hjälpt mig, och i måndags var jag hos en massör, idag gick jag till ytterligare en. Och bara på dessa dagar så har det skett jättemycket. Nu är jag äntligen på rätt spår, hoppashoppas!

Från ett träningspass i skolan för ett litet tag sedan.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *