Hoppa till innehåll

TORSDAG

Jag i ett sumomarklyft.

Idag har jag slagit nytt rekord i bänkpressen! 55 kg pressade jag upp idag, bara 5 kg kvar till 60 kg. Ska det gå att kirra innan jul tro? Min klasskompis pressade upp 60 kg. Helt sjukt bra, hon är dessutom lättare än mig! Vi har liksom precis börjat med bänkpress, vart ska detta sluta?!

När jag kom hem från skolan åkte vi till hemmaklubbens ridbana. Mamma red Palle, och jag red Ida. Palle & mamma skötte sig fint och Ida var underbar att rida idag. Hon var helt perfekt faktiskt. Både jag & mamma hoppade lite små hinder. När vi kom hem löshoppade vi Lillan lite här hemma och hon var så duktig. Så himla lyhörd och gjorde så väl ifrån sig. Tre mycket duktiga hästar idag med andra ord. Bästaste!

Imorgon är planen att jag ska till fitnessfestivalen i Stockholm, och Palle ska till equiterapeuten!

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *