Hoppa till innehåll

HÖST

Naturen är verkligen galet fin just nu! Jag har ridit Ida i veckan och njutit av hur fint det är ute. Vi har bara ridit ut. Idag så skrittade och travade vi på grusvägarna. Hon kändes riktigt fin. Bra form. Stadig. Liksidig. Det kändes verkligen som att hon aktiverade sin bål & rygg på ett väldigt bra sätt. Nöjd.

Palle har vilat och får vila veckan ut eftersom att vi hoppas på att komma iväg i helgen. Planen är att göra ett besök på SWB Equestrian weeks.

Lillans ben såg bra ut idag också. Nu ska ”bara” såret läka också, men svullnaden är borta. Hoppas det fortsätter så!

I kväll står det VILA på schemat för min del. Bara slappa. Idag tog jag ut mig rejält under träningstiden som vi hade i skolan. Utöver det så har jag lärt mig så mycket idag, hoppas att det stannar kvar i huvudet och inte rinner ut det första det gör. Det finns ju en gräns för hur mycket man kan klämma in i skallen på en dag.

Hoppas att allt är bra med er, hörs snart igen.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *