Hoppa till innehåll

KORT CHECK

Jag & Ida tog en kort sväng i skogen nyss. Första ridpasset sedan equiterapeuten. Och jag kunde inte känna något konstigt alls. Klart att jag inte kan få den fulla bilden efter 20 minuter i skogen, men av det jag kunde känna så var hon harmonisk, taktmässig & avspänd. Som vanligt helt enkelt!

Imorgon har jag en lång dag i skolan, kick off närmare bestämt! Så jag blir borta både dag & kväll. Men på torsdag kväll hoppas jag på att kunna ta en sväng till ridhus och rida ett lite mer omfattande ridpass. I helgen blir det nog inte så mycket rida av för min del då det vankas stadsfest, det skulle väl vara söndag då, beroende på hur pigg jag är.

I skrivande stund är klockan strax efter 16:00 och jag ska snart ägna mig åt min första skoluppgift som ska vara inlämnad på fredag. Bäst att få den klar idag. Det finns ingen tid för den varken onsdag, torsdag eller fredag nämligen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *