Hoppa till innehåll

SNART SÅ

Jag blir i allt snabbare takt bättre & bättre. Hostan håller i en del fortfarande. Jag har sovit ikapp på dagarna, imorgon hoppas jag på att slippa det. Jag har väldigt hög puls när jag anstränger mig, men nu orkar jag fixa stallet och 40 minuter lugnare ridning. Snart så!

Jag kommer att vara hemma resten av denna vecka, att vara på jobbet 8,5 timme är jag inte redo för. Och eftersom att jag inte är helt frisk och varit så pass sjuk så tänker jag inte utsätta mig för alla de virus som finns på min arbetsplats. Det vore som att be om problem. Men det betyder att jag går miste om min sista vecka på jobbet innan plugget startar nästa vecka. En besvikelse faktiskt.

Men nog om mitt eviga tjatande om min influensa, haha.

Jag har strukit Ida från söndagens tävling. Hon fick ett sår på bakbenet för en vecka sedan. Det har inte riktigt läkt i den takt jag viljat och när hon rör sig så ser det inte riktigt ut som vanligt. Såret ser egentligen fint ut, men det är klart att det kan strama och göra ont när hon rör sig under ridpassets början. Jag tror att det jag ser & känner beror på såret, men jag har också bokat in en tid hos Mari som ska känna igenom henne på fredag. Om jag prompt skulle vilja tävla så finns det faktiskt en annan tävling som jag skulle kunna åka i helgen, fast med Palle. Kanske skulle kunna vara något?

Aja. Vi får se. Jag hoppas på att jag kan bjuda på lite roligare uppdatering snart. Jag ska bara komma igång lite mer först! Hoppas allt är bra med er, hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *