Hoppa till innehåll

LITE FILM OCKSÅ!

Här kommer lite film från gårdagens hoppning på Palle också.

Som jag tidigare nämnt så är jag otroligt nöjd med ridpasset. Det gick riktigt bra helt enkelt. Jag blir extra glad över att det gick så bra eftersom att han inte är i den formen som han en gång varit. Han är inte lika lösgjord, rakriktad, stark, balanserad, elastisk och vältränad som han var precis innan han blev skadad. Han blir nog aldrig det igen.

Jag förväntade mig att det skulle brista mer. Oftast parerar man lite mer än vad man tror när man har träns på hästen. Hursomhelst, gårdagens ridpass visade verkligen att vi alls ligger särskilt risigt till. Så himla härligt!

Publicerat iAllmäntHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *