Hoppa till innehåll

NU BLIR DET ÅKA AV!

Jag är mitt inne i ett par intensiva dagar. På ett bra sätt. När jag skriver detta så är klockan ca 09:15 och jag har precis ridit Ida. Lite jogg i skogen. Kändes bra! Passade på att mocka och fixa stallet inför insläpp i samma veva.

Strax innan lunch idag så ska jag & Z åka till ett närliggande musikevenemang/festival. Vi åker sedan direkt därifrån till ett födelsedagskalas för att sedan åka tillbaka till evenemanget. Vi kommer förmodligen hem inatt någon gång. Imorgon vankas det dessutom ytterligare en resa till tävlingen i Mantorp. Idas tur att hoppa. Och när vi väl kommer hem från tävlingen så tänkte vi åka tillbaka till evenemanget som vi ska besöka idag. Som om inte det vore nog så ska vi dessutom själva ha fest på måndag. Senare nästa vecka blir det dessutom en tripp till Göteborg och Rammstein. Så ja. Nu kör vi!!!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *