Hoppa till innehåll

PALLE; mer om dagens tävling!

Dags att snacka lite mer om dagens tävling. Startade regional 100cm + 110cm. Bedömning A i 100cm (felfritt = rosett) och bedömning A:0 i 110:n.

Palle hoppade felfritt i båda klasserna. 110:n var superrolig att rida. Länge sedan jag red en A:0 vilket innebär att att den som är snabbast med minst antal fel vinner. Jag älskar faktiskt att rida tidshoppningar. Då behöver man inte bekymra sig om att gå vidare till omhoppning. Bara att köra på direkt. Min plan var den som jag oftast har, nämligen att rida hyffsat snabbt utan att riskera något. Det leder inte så ofta till vinst, men i stort sett alltid till placering. I detta fallet kom vi 3:a av 36 startande och belönades med både pengar & priser. Superkul!

Jag är nöjd med dagens rundor även om vi kan lite bättre. Palle gillar värme, men jag trodde att den skulle ta på honom mer. Han vilade faktiskt igår och har fått extra energi, salt & mineraler. Men så fel man kan ha, haha. Palle var riktigt pigg och ville göra lite som han ville. Glad & sprallig. Jag var en aning ringrostig också. Inte hoppat Palle sedan förra tävlingen för 3 veckor sedan. Inga stora missar iallafall och en väldigt lättsam känsla. Det var superkul!

Supernöjd!

Publicerat iHeart PaalTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *