Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Hej igen! Måndag och tillbaka till vardagen. Eller vardag är det ju inte. Jag har semester. Men jämfört med festival så är detta livet helt klart mer vardagligt, haha.

Förra veckan var jag först i Falsterbo och sedan mellanlandade jag en natt hemma innan vi for till Gävle. Jag hann rida Ida en gång. Mamma red sedan Palle två gånger. Lugn vecka för hästarna med andra ord. Nu är tanken att få lite fart på grejerna igen.

Idag har vi varit i ridhus med dem båda. Jag red Palle och mamma red Ida. Tanken är att Palle ska tävla på torsdag och Ida på lördag. Båda hästarna var jättefina och vi är båda riktigt nöjda över dagens ridpass. Särskilt mamma gjorde ett toppenjobb på Ida idag, och det märktes att hon ridit bra under tiden jag varit borta också med tanke på hur bra Palle var idag.

Utöver det så har vi även lasttränat Lillan två gånger idag. Länge sedan hon var i en transport nu. Hon gjorde det kanon. Anledningen till att vi tränar är att hon ska ut på lite äventyr imorgon. En investering i vår framtid. Mer om det imorgon.

Jag har lyckats träna idag också. 35 minuter styrka här hemma i garagegymmet. Jag har pga sjukdom & festival inte tränat på ca 2,5 vecka. Skönt att komma igång igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *