Hoppa till innehåll

FRISKVÅRD

En dag i friskvårdens tecken. Palle har idag varit hos equiterapeut Mari och jag ska till massören senare idag.

Det fanns lite att fixa på Palle idag. Öm i ryggen på båda sidor samt halsmuskeln vänster fram. En 2:a på en 5-gradig skala. Det var helt klart lite mer än vad det brukar vara. Oftast är det inte så mycket på mina hästar, men då & då kan det vara lite mer. Det är just därför vi åker, för att upptäcka saker i tid och hjälpa dem med det. Palle har avancerat mycket i träningen under våren och det var dags för en check. Det ger mig information om hur träningen ska fortskrida.

Bäst av allt var att Palle ÄLSKADE dagens omgång hos Mari. Han visade det verkligen så tydligt, häftigt att se. Han fick både massage, kiropraktik och laser.

Palle och Ida kommer båda få ytterligare ett par dagars ledighet. Ida behöver det efter helgens tävling, och Palle behöver också det. Räknar med att jogga dem i slutet av veckan för att sedan ägna mig åt lite uppbyggande träning innan vi kör tävling igen.

Publicerat iAllmäntHeart PaalPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *