Hoppa till innehåll

PSYKISKT PÅFRESTANDE

Hej! Jag har nu semester i en vecka. Semester före semestern, haha. Började min dag med att åka till Merry. Han var riktigt fin. Vi tog bilder, ska visa er. Tänker att vi återkommer till ridpasset då.

Efter det red jag Palle. Ett kortare arbetspass i skogen. Han var super. Förhoppningsvis håller det i sig till imorgon, då ska mamma dressyrträna med honom för Ulla.

Ida fick vila idag, men hon gick ett väldigt bra ridpass igår.

Sen var det Lillans tur. Jag gick hem med henne. Första gången hon lämnar sommarbetet själv. Och så är det ju tomt i stallet här hemma. Hon tyckte det var jättejobbigt. Det var psykiskt påfrestande att gå iväg ensam. Hon var stimmig. Hade hon varit lugn hade jag nog tagit in och borstat henne, sadlat och kanske ridit, men det var hon inte. Så jag ledde henne på ridbanan och lät henne äta när hon lugnat sig. Sedan gick vi tillbaka. Inte det roligaste, men nyttig träning. Förhoppningsvis kan hon hantera det också så småningom. När alla hästar är här hemma så är hon lätt att promenera med ensam, åka iväg med eller lämna själv i stallet. Men det är klart att det blir annorlunda när vi utgår från en annan plats.

Sedan tog jag tag i uteboxarna. Mockade och förberedde lite mat till insläpp i kväll. Tanken är att Palle & Ida ska tävla i helgen, denna vecka får de stå inne vissa nätter för att få lite extra energi till helgens tävling.

Nu ska jag äta och kolla igenom bilder på Merry. Sedan blir det träning för min egen del!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *