Hoppa till innehåll

NY TÄVLINGSDAG VÄNTAR!

Det är lördag och snart 22:00 när jag skriver detta. När vi kom hem från tävlingen tidigare idag så mockade och fixade jag stallet. Allt var klart strax efter 13:00. Skönt. Inte alla tävlingsdagar man är klar vid den tiden. Det gick snabbt eftersom att tävlingen var ganska nära, få starter också. Det är tyvärr inte så populärt att tävla på gräs längre. Omväxling förnöjer, tycker jag.

Efter det lite lunch. Sedan tog vi det lugnt i ca två timmar i väntan på att min mormor skulle komma. När hon kommit så for jag, Zacke och mormor till Tranås för att äta på stan. Mysigt!

Vi kom hem vid 19-tiden och då var jag så pass trött att jag tog en paus. Sedan upp igen för att tävlingsfixa, för ja, det väntas tävling imorgon också. Då är det dressyr som gäller. Tanken är att både Palle & Merry ska starta en LB:1. Tävlingen är hyffsat nära, bäst att passa på. Håll tummarna för oss är ni snälla!

Ytterligare två bilder på mig & Palle från idag.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *