Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; gårdagens dressyrträning!

Igår var det torsdag och ojämn vecka vilket oftast betyder dressyrträning! Jag & Ida tränade denna gång.

Jag får verkligen hålla tungan rätt i mun. Det är svårt för henne samtidigt som hon vill mycket. Jag försöker att vägleda utan att sätta press eller tryck. Det räcker att jag blir obalanserad någon sekund för att det ska ge ett stort utslag. Kör ihop sig lite ibland. Vi kämpar på och dessa träningar ger oss verkligen så mycket. Just nu är hon inne i ett flow där hon utvecklas massor!

Galoppen är Idas bästa gångart, så vi fokuserade på den. Vi red förvänd galopp, volter och övergångar. Mycket rakt spår däremellan. Vi fokuserar på att skapa ett så bra arbete som möjligt. Hon var superduktig!

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *