Hoppa till innehåll

ÄLSKADE PALLE!

Palle, du är ju bäst. Dubbelt felfri i båda klasserna. Vinner 100cm och kommer 2:a i 110cm. Nästan glömt hur enkelt det kan vara med Palle. Han är så snabb i tanken och har koll på varje hov, det är som att vi gått banan tillsammans. Han har nu gjort 5 starter iår och varit placerad i samtliga, varav 2 vinster. Rosettmaskinen gör det igen & igen.

Jag var lite orolig över att jag egentligen inte hoppat några linjer med relaterade avstånd det senaste. Kom dit med känslan av att jag inte riktigt känner hans galopp just nu. Nu är han så pass bra i form att jag kan använda hans galopp igen, men jag har liksom inte riktigt hunnit rida den typen av hoppning. Men vad ska man säga? Allt bara var där. Det var som det alltid varit. Jag & min snabba lilla häst.

Mer om tävlingen kommer!

Publicerat iHeart PaalTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *