Hoppa till innehåll

HÄSTARNA IDAG:

Idag red mamma Palle och jag red Ida. Båda hästarna var mycket fina. Ida var suverän och bytte rent till både höger & vänster💪 Utöver det riktigt fin. Avspänd, taktmässig, bärig. Så enkel & rolig. Jippie!

Palle & mamma hade också ett bra ridpass. Palle håller just nu en väldigt jämn och bra nivå under varje ridpass. Han känns allt mer tillfreds och gnisslar inte längre. På det stora hela nöjd i munnen (vilket vi hade ett problem med ett tag, ni som hängt med vet). Förhoppningsvis en bra uppladdning inför morgondagens tävling.

Lillan fick faktiskt också en liten aktivitet idag. Ryktning och sedan lite trav & galopp lös på ridbanan. Sadel på, så att hon inte glömmer bort😉 Avspänd och balanserad. Jättefin!

Bästa hästarna!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *