Hoppa till innehåll

UTEBOXAR

Snart så!

Uteboxarna som nyss påbörjades har kommit en bra bit påväg. Det som saknas nu är dörrar och lite småfix.

Sommarhagen ligger ca 1 kilometer från vårat stall + vinterhagar. Det blir mycket spring fram och tillbaka. Dels om vädret blir dåligt, men också om hästarna ska iväg eller återhämta sig. Genom att ha tillgång till boxar på plats så kommer vi slippa flera resor fram & tillbaka. Det är inte alltid så smidigt att bara flytta dem heller, jag behöver ju hjälp utav minst 2 personer till eftersom att vi har 3 hästar.

Klart att de kommer att komma hem ibland ändå under sommaren, men det kommer bli betydligt mer lättjobbat och öka livskvalitén för hästarna då de kommer att kunna spendera ännu mer tid i sommarhagen. Tror att detta kommer bli toppen!

Publicerat iAllmänt

2 kommentarer

  1. Agnetha Agnetha

    Det blev jättebra där🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *