Hoppa till innehåll

MÖHIPPA

Det var på håret (jag var så himla dålig i torsdags), men jag hann få någorlunda ordning på mage & mående för att kunna hänga med på helgens möhippa för bästa Jonna. Vi överraskade och kidnappade henne igår. Så småningom for vi till Linköping där vi hittade på massor av aktiviteter för att sedan spendera natten på stan. Vi har haft jätteroligt, men jag inser vad ovan jag är vid fest och större städer. Jösses så stort och mycket folk. Bara lokalen som vi var i kändes större än Eksjö😂

Ett litet axplock från vår fullspäckade dag! En utav de tidiga aktiviteterna var trekamp där VR, racing & bowling var de tre grenarna. Mitt lag vann, det är jag väldigt nöjd med😉

Ser fram emot Bröllopet om ett par veckor. Med Jonna blir det aldrig tråkigt, kvällarna med henne blir nästan alltid till episka minnen. Bröllopet kommer definitivt inte att bli ett undantag. Så kul det ska bli!

Jag har precis kommit hem och nu ska jag faktiskt unna mig en stund i solen. Kanske en isglass också. Inga speciella planer idag. Z är iväg och tävlar, hoppas på att höra från honom snart. Nästa vecka är vi tillbaka till hästar, träning & tävling💪

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *