Hoppa till innehåll

SJUKSTUGA

Jag skrev ju att jag mådde sådär i onsdags kväll och det blev snabbt sämre efter det. Så jag var hemma igår (och så även idag). Missade tyvärr gårdagens dressyrträning för Ulla😒

Jag mår bättre idag så jag hoppas att jag ska kunna motionera en häst lite lätt, men annars är det bara chill & vila som står på schemat.

Även om det var jobbigt att vara sjuk och missa träningen så blev det en fin dag igår. Här kommer några bilder:

Promenad med Bessie, Cassie & Miranda.
Dags för mat. Spänningen var olidlig. Hur skulle det gå? Haha. Det är nämligen någon åkomma med magen som jag haft/har.
Hästarna fick vila. Jag tycker det är jobbigt att ställa in ridpass (särskilt träningar!!!), men hästarna gick det såklart ingen nöd på. Det var magiskt fint när vi nattade dem på kvällen. På sista bilden ser ni dessutom uteboxar som är på G, detta kommer underlätta för oss väldigt mycket. Vi kommer inte behöva gå lika många vändor fram & tillbaka med hästarna .
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *