Hoppa till innehåll

FREDAG

Klart det ska vara lite meckigt. Ida hade en tappsko igår. Hon skoddes i tisdags. Vad kul det är att ha sina hästar i stora hagar ibland… Dels får jag räkna med mer tappskor och eventuella skråmor, jag får dessutom förlika mig med tanken att jag kanske inte hittar skon… Jag får fortsätta leta en annan dag😑 Visserligen har nog det torra vädret ett viss betydelse. Jag har lite problem med hovkvalitén på båda hästarna just nu.

Som tur är så kunde hovis komma redan idag. Mamma kunde ta emot henne som tur var. TACK SNÄLLA!!!

Idag har hästarna fått komma hem från sommarhagen. Palle & Ida har gått ett förberedande pass inför helgens bravader. Jogging/lättare arbete och båda hästarna var riktigt fina! Tanken är att mamma & Palle ska på Pay n Jump imorgon, och att Ida ska tävla på söndag. Kommer hålla er uppdaterade!

❤️
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *