Hoppa till innehåll

MAMMAS DEBUT ÄR GJORD!

Idag har mamma debuterat på Pay n Jump med Palle!!! De hoppade hiskeliga 50cm. En lagom höjd om man bara hoppat två gånger tidigare iår och nästan inget tidigare i livet.

Det såg fint ut på framridningen. Palle flög fram. Vilken fin häst han är. Framhoppningen var super. Fina distanser. Framåt och okomplicerat.

Det var fint att se dem trava in på banan, fick en liten tår i ögat. Palles första ”framträdande” på över ett år. Jag såg direkt att mamma kände det som jag alltid känt när jag rider in på banan med Palle. Han ger en otrolig känsla. Han är den bästa tävlingshästen man kan tänka sig, en riktig fighter. En sådan får man bara en gång i livet.

Han är laddad på tävling och idag slog han igång på alla cylindrar. Inne på banan blev distanserna lite hej & hå och det gick lite för fort runt banan. Han lyssnade på mamma men gjorde lite som han ville också, haha. Detta trots att han ändå var lite uppbetslad idag, inte av anledningen till att få hejd på honom, utan för att han inte gnisslar lika mycket tänder och är stilla i munnen med pelham.

De startade två rundor. Den första var felfri och den andra resulterade i 4 fel pga en volt. Bravo!!!

Publicerat iHeart PaalTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *