Hoppa till innehåll

FLOWGUN PRO 2.0

Go kväll! Då har redan mer än halva arbetsveckan gått. Hoppas att allt är bra med er!

Idag har hästarna vilat, det blir så vissa perioder på vintern. Mörkt & dåligt väder. Tanken är att åka till ridhus imorgon. Har jag tur kan mamma hänga med, och då kan båda hästarna åka. Annars åker jag med Ida-Holly.

Skönt med lite lugnare dagar. När jag kom hem från jobbet kom min lillasyster hit och sedan körde vi ett träningspass i garaget. Även om det är go stämning på gymmet så är det skönt att träna hemma ibland. Slippa resan och alla baciller. Nu är det ju corona överallt.

Dagens pass bjöd på lite allt möjligt. Blandade styrkeövningar i 55 minuter. Vi använde oss utav övningar utan vikter, övningar med vikter och även övningar med hjälp utav gummiband. En härlig genomkörare för större delen av kroppen!

Nu blir det mys resten av kvällen. Det blir Ben n Jerry’s och massagepistol, haha. Jag hämtade ut den direkt efter jobbet idag. En Flowgun Pro 2.0. Ska bli så spännande att testa! Jag håller mig oftast ganska smidig & bra i kroppen när jag får träna regelbundet, men det märks att jag har fått mer muskelmassa under de senaste åren och när det väl sätter sig spänningar så känns det. Jag har stor hjälp av de kinesiska kopparn som jag har sedan innan. Förhoppningsvis fyller denna sin funktion också. Speciellt där det är svårare att använda kopparna.

Publicerat iAllmäntMin Träning

2 kommentarer

  1. Om inte annat så älskar hästarna massagepistolen, våran hamnade av någon anledning, som allt annat, i stallet 😉

    • Jag vill ha en till hästarna med😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *