Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; hoppning utan träns!

Jag plockade bort alla ”vi borde” och hade ett kravlöst och mysigt ridpass med Ida-Holly idag. Vi hoppade lite utan träns och njöt av stunden. Bara ha roligt. Roligt har vi ju annars med, men ni förstår😉

Ida-Holly var duktig som alltid. Hon fick hoppa en liten serie bara. Det är nyttigt att rida utan träns. Det blir extra tydligt vad vi (jag) behöver förbättra. På Palle kan jag hoppa banor och variera galoppens steglängd med bibehållen balans & bärighet, där är inte riktigt jag & Ida-Holly. Vi brister lite på den punkten, och det kommer nog alltid vara lite svårare för henne. Istället har hon andra förtjänster.

Eftersom att jag måste lägga mycket tid på att åka till ridhus/ridbana så vill jag alltid maximera tiden där. Ibland är det ändå skönt att lägga allt åt sidan och bara göra det vi känner för. Som idag❤️

Publicerat iHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *