Hoppa till innehåll

DAGENS RIDPASS; Ida-Holly & Palle!

Ida-Holly: Mamma red Ida-Holly idag igen. Det gick inte lika bra som tisdagens magiska ridpass, men det märks tydligt att de är på rätt spår och de har verkligen hittat varandra! Summa summarum ett bra ridpass.

Palle: Jag & Palle hoppade! Jag red på hackamore idag igen, inget tandgnissel denna gången heller. För er som inte hängt med så har Palle under den senaste tiden gnisslat tänder (mer än vanligt) och det upphörde helt när jag bytte till bettlöst. Vi har bokat tid hos tandläkaren och ska kolla om det finns något vi kan hjälpa honom med. Tillbaka till ridpasset. Palle har inte hoppat mycket än. Nästan inget alls. Ca 50-70cm vid ca 8 tillfällen. Idag var det första gången han fick hoppa ett par språng på 100cm. Varje gång jag går lite mer framåt med träningen innebär en nervös väntan. Hoppashoppas! Han var iallafall glad över att få se hinder och laddade lite, vissa anridningar var bra och andra helt okej. Roligt att han visar glädje. Jag tycker att det är lite besvärligt att hoppa honom på hackamore, jag hoppas att hästtandläkaren kan hjälpa honom så att vi kan gå tillbaka till att hoppa på bett. Jag är väldigt nöjd med honom. Bästaste Pallebus!

Några klipp från idag. Härliga häst!
Publicerat iHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *