Hoppa till innehåll

LÖRDAG

Så mycket som jag vilat den senaste veckan har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv. Färglagt målarbilder och plöjt igenom massor utav filmer & dokumentärer på Netflix, Discovery & HBO. Jag har haft stunder där rastlösheten har skjutit i höjden, men på det stora hela har det gått bra. Jag har ändå varit för dålig för att orka göra något. Jag har fortfarande vissa symptom kvar och behöver nog tänka på att ta det lungt en tid framöver, men jag borde sakta kunna återgå till mitt vanliga liv under veckan som kommer. Hoppas jag iallafall.

Idag är tanken att åka till ridhus med Lillan samt rida ut på Palle. Imorgon hoppas jag på att orka rida Ida-Holly i ridhus😊 Men annars är det vila & soffa som gäller fortfarande alltså…

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *