Hoppa till innehåll

GÖR SÅ GOTT JAG KAN

Gör så gott jag kan med hästarnas motion. Skrittar en häst varje dag, det är en lagom ansträngning för mig just nu. Skrittade Palle i måndags. Skrittade Ida-Holly tisdag & onsdag. Idag ska jag skritta Palle igen. Imorgon får jag nog hjälp utav mamma, då kan vi skritta båda hästarna samtidigt.

Hursomhelst, faktiskt skrittat Lillan nu under förmiddagen. Jag, mamma & Lillan åkte till det närliggande ridhuset alldeles nyss där hon fick jogga lite på lina och sedan skrittade jag henne uppsuttet. Detta är andra gången jag sitter på henne under de senaste fyra veckorna och hon gjorde det superbra. Nästa steg är att trava, att skritta ut i naturen med sällskap av en annan häst skulle också vara bra. Vi får se vad som passar framöver. Vi har ingen brådska och det får gärna ta tid. Hade jag haft ett eget ridhus och varit mer erfaren utav inridning så tror jag redan att hon hade varit inriden, men så är det ju inte. Och det är ju trots allt långt kvar tills hon ska bli ridhäst på riktigt. Jag tycker att det känns väldigt bra att uppsittning och skritt är så pass befäst att vi kan göra det på bortaplan. Som om inte det vore nog så har hon redan förstått sig på löshoppning och fått sina första erfarenheter utav att resa. Nu har hon en väldigt bra grund inför kommande utmaningar.

Publicerat iAllmäntKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *