Hoppa till innehåll

SJUKSTUGA, IGEN!

Jag trodde att jag typ var bra igår. Lite lindriga symptom kvar (som man kan ha en tid efter förkylning). Självklart testat mig också eftersom att de rekommenderar att även vaccinerade ska göra det igen. Det var negativt som alla andra 6 gånger.

Men inatt slog det till igen… Jag tog det väldigt lugnt igår. Löshoppa en häst och skritta ut ihop med mamma var allt jag gjorde. Känns som min kropp hakat upp sig någonstans. Eller så har den helt enkelt tagit stryk av att vara förkyld (mer eller mindre) under minst en månad.

Menmen, ska sluta tråka ut er med denna information. Det blir vila hela dagen och mamma fixar stall + motion av en häst. Tack❤️ Till något roligare, köpt ett nytt bett, ska snart berätta mer om det!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *