Hoppa till innehÄll

KALL KVÄLL I RIDHUSđŸ„¶

Ytterligare en kall kvĂ€ll i ridhus avklarad. Detta Ă€r inte min Ă„rstid…

Jag red Palle & mamma red Ida-Holly. Ida-Holly var pigg som en mört sĂ„ mamma hade det svĂ„rt idag. Palle fick hoppa lite smĂ„ hinder igen. Han har gnisslat lite tĂ€nder under en lĂ€ngre tid nu (trots att han kĂ€nns fin & positiv), han gjorde det redan nĂ€r jag provred honom. En gammal ”vana” som dyker upp dĂ„ & dĂ„, framförallt nĂ€r han Ă€r lite stressad. Kan bero pĂ„ precis vad som helst, att nĂ„got skaver, att det Ă€r jobbigt, att han Ă€r överladdad, eller att han har ont nĂ„gonstans. Jag blir sĂ„klart rĂ€dd att han har ont, sĂ€rskilt orolig Ă€r jag ju för att han inte ska hĂ„lla mer pĂ„ grund utav hans röntgenfynd. Idag testade jag att rida honom pĂ„ hackamore och han gnisslade inget. Kanske Ă€r det munnen som spökar? Jag haft en liten fundering pĂ„ att det kan vara munnen, dĂ€rav valet att rida med hackamore, jag Ă€r Ă€ndĂ„ förvĂ„nad över resultatet.

Jag hoppas att vi kan fÄ en titt pÄ munnen snart. Det var lÀnge sedan han blev tittad i munnen sÄ det Àr verkligen dags. Jag har försökt att fÄ till det under hösten men inte lyckats, jag vill gÀrna ta Ida-Holly i samma veva ocksÄ.

Publicerat iHĂ„llidejHeart Paal

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *