Hoppa till innehåll

GÅRDAGENS RIDPASS; Ida-Holly & Palle

Palle: Mamma red Palle. Han såg kanon ut. Höger varv som är svårt för dem ihop (eller för mamma rättare sagt) gick bra det också. De fick avsluta med att travhoppa ett kryss och det gick riktigt bra. Trots att Palle nästan kan bli het i samband med hinder bröt de snyggt av till trav efter att de landat i galopp utan att han började jäkta eller bli kort i formen. Han sköt snarare på ännu bättre igenom kroppen samtidigt som de var i fin balans. Väldigt bra.  

Ida-Holly: Jag red Ida-Holly. Hon hade nog träningsvärk, hon var lite stressad och ville inte alls jobba igenom kroppen. Jag fick acceptera att det var hennes dagsform och bara uppmuntra. På slutet galopperade hon fint framåt hyffsat jämn på båda tyglarna med en harmonisk känsla. Där avrundade jag gårdagens ridpass och vi båda var nöjda med det.  

Duktiga hästar❤️

Jag har pratat med blogg.se gällande reklamen förresten. De hävdar att de jobbar på att ta bort den, vi får väl se om de infriar detta…

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *