Hoppa till innehåll

ONSDAG

Hej! Då var det onsdag, mer än halva arbetsveckan har gått. Det går snabbt denna vecka, det är lov och vi hittar på mycket roligt med barnen.  

Det rullar på med hästarna. Jag & mamma lasttränade Lillan i måndags. Stängde alla luckor för första gången. Hon var helt perfekt. Går självsäkert in och lugnt ut. Nästa uppdrag blir att göra korta resor med transporten. Igår & idag har hon promenerats. Imorgon kommer det förhoppningsvis ut en veterinär som drar ut hennes vargtänder, utöver det hade vi tänkt att lastträna igen.  

Ida-Holly & jag hoppade i måndags. Byggde upp en linje med 5 galoppsprång och körde den på 130-135cm ett par gånger. Hon var galet bra. I helgen är planen att starta 120cm inomhus i Linköping! Igår (dagen efter hoppningen) så skrittades hon utav mamma och idag har hon vilat. Imorgon ska jag jobba henne i ridhus.  

Mamma red ut Palle både i måndags och igår. Endast skritt i måndags och alla gångarter igår. Idag vilar han. Tanken är att han ska med till ridhus imorgon och att mamma rider honom då igen. Hittills har hon stått för majoriteten av hästarnas motion denna vecka.  

Jag själv har kunnat passa på styrketräna både idag & igår. Nästa pass för min egen del ser ut att bli på fredag, jag har bokat in mig på ett pass för omväxlings skull. Det blir kul!

Jag är alltid nogrann med att skriva ner hur både jag & hästarna tränar för att få en bra översikt. 

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *