Hoppa till innehåll

IDA-HOLLY; dagens ridpass!

Jag & Ida-Holly inledde denna vecka med lite hoppning. Vi har inte hoppat så mycket nu i höst, kändes lite tungt & jobbigt. Jag har spanat in en tävling vecka 44, målet är att hoppa ytterligare två gånger innan den så att hon får igång hoppningen lite mer.  

Hon kämpade på mycket väl idag (som alltid såklart). Hon tyckte det var roligt och var okomplicerad i sin hoppning. Lugn & positiv.  

Red runt på ett simpelt räcke och en kombination. I kombinationen måste hon runda till sig lite, och det var framförallt där det märktes att hon fick kämpa lite, men det var också därför jag byggde upp den. Red den ganska många gånger, men på relativt låg höjd, fokus på gymnastik & styrka.  

Nöjd! 

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *