Hoppa till innehåll

GENERÖST PRIS!

God förmiddag! Jobbade sent igår. Fick hjälp av mamma som red ut på Ida-Holly och pysslade om Lillan. 

Idag kunde jag plocka ut lite komp och har haft förmiddagen ledig. Började dagen med att åka till ridhus med Ida-Holly och hon var verkligen superfin! Ett riktigt pangpass. Jag är verkligen löjligt glad över hur hon kändes idag. Bästaste Ida❤️ Min lilla kris som jag hade över att jag inte hunnit rida henne ordentligt tidigare i veckan är som bortblåst, haha. 

Efter det åkte jag till granngården för att hämta hem mitt pris som jag vann på dressyrtävlingen i helgen. En hel pall (!!!) med stallströ. Hur bra pris?! 

Nu —> Jobb. Efter det middag tillsammans med Z & några vänner. Hörs hörreni! 

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *