Hoppa till innehåll

NASHVILLE

Nashville. Nu hoppar jag fram lite i vår resa eftersom att jag bloggade ganska utförligt om Jamestown och Cleveland under resans gång. Om ni har missat det så är det bara att gå in i min rese-kategori och scrolla nedåt.

I Nashville besökte vi Country Music Hall of Fame, ett Johnny Cash museum samt gick en rejäl promenad och kollade på stadens park och lite finare byggnader.

Så coolt att ha sett detta ställe, men jag vill inte hit igen, haha.

Nashville är staden som musiker, sångare och låtskrivare i decennier har vallfärdat till för att söka lyckan. Det har oftast handlat om country men även honky tonk, blues, bluegrass och andra musikstilar. Längs gatorna hörs livemusik konstant. Restaurangerna har ofta öppna väggar, så det hörs och syns även om du bara går förbi. Nashville är en enda stor och lång konsert kan man säga. Vi bodde i centrum och uppehöll oss där. Det fanns ytterligare ett populärt område i Nashville som ska vara lite mindre ”turistigt”. Det kanske hade varit något? Vi hann aldrig besöka det. Det ska vara lite mindre turister samtidigt som det ska ha flera små ”pärlor” som jag fattat det.

Anledningen till att det räckte med en gång i Nashville var att det var en otroligt varm och intensiv stad. MASSOR utav människor och så mycket som händer. Vi hade kanske behövt en guide som hade kunnat visa oss pärlorna. Det är svårt när man bara dimper ner i en så stor stad med så mycket.

Jag föredrar verkligen landsbygden och de små städerna i USA framför detta. Men det är coolt att ha upplevt det!

Nashville by night.
Och by day.
Lunchdags!
På utflykt i staden.
Publicerat iResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *