Hoppa till innehåll

USA NÄRMAR SIG ÄNNU MER!

Ja nu börjar det bli nära på riktigt. Nästa vecka flyger vi till USA. Jag är så gott som färdigpackad, det har jag varit ganska länge. Men det finns fortfarande saker kvar att fixa. Jag har jobbat på en liten lista som förmodligen kommer att fyllas på lite till. Såhär ser den ut just nu:

✈️Köpa fler trosor.

✈️Tömma mobilen.

✈️Ladda kameran.

✈️Handla på apoteket.

Sedan finns det ju lite saker som jag kommer att göra precis innan. Som att packa plånbok, ESTA, necessär och så vidare. Vissa justeringar i packningen kommer också att göras beroende på vädret som vi snart kommer att kunna se en ganska säker prognos på.

Även på hemmaplan finns det saker att ta tag i. Hovis kommer i veckan och ser till att hästarna har fina fötter innan jag åker. Lite mer foder ska också köras upp till sommarhagen. De får alltid lite lucern och salt när de kommer in på kvällen. Det har jag köpt påfyllning av.

Bokföring ska också fixas. Jag vill ha allt iordning innan avfärd. Det är mycket att fixa med när man kommer hem sedan ändå.

Det ser ut som att jag har en intensiv vecka framför mig. Förberedelser ska fixas. Hästarnas ska ridas. Jobb. Midsommar. Dessutom siktar jag även på att tävla. Har inte anmält mig än, men planen är att anmäla till Anebys Midsommartävlingar. Måste fundera ut vilken/vilka dagar bara. Ska försöka att ta tag i det idag!

Publicerat iAllmäntTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *