Hoppa till innehåll

DAGENS TRÄNINGSPASS!

Jag har inte hunnit träna på en vecka, men idag var det äntligen dags! Jag masserade under förmiddagen så det krävdes lite socker och nocco för att göra kroppen redo för att ta i på max. För ja, det var dags för pull ups igen😃

Idag klarade jag nästan 3 pull ups. Hakan var inte riktigt uppe på den tredje, men NÄSTAN. Just nu gör jag det lätt för mig. Jag använder dragremmar när jag kör pull ups. Dessutom har jag släppt lite på formen. Innan ville jag ha raka & snygga ben, så att det ser elegant ut. Den varianten gör det dock lite tuffare för armarna.

Genom att böja knäna och ”knipa till” med rumpan så får man mer aktivitet i hela ryggen och kan utveckla mer kraft i lats och skuldror. Den varianten är att föredra om man ska köra maxantal eller maxvikt. Jag tänkte att jag skulle göra så idag, men jag fick inte riktigt kläm på det. Blev lite utav en blandning i slutändan. Det är en tuff övning för mig och jag är glad över att jag kommer upp överhuvudtaget, haha. Jag får finslipa lite på tekniken och se vad som passar mig framöver. Så småningom vill jag kunna göra eleganta & snygga pull ups, men först vill jag få in ett flow och en grundstyrka i övningen.

Nöjd tjej!
Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *