Hoppa till innehåll

BILDER FRÅN VECKAN

Jag har inte varit superflitig på att uppdatera under veckan som varit. Det har varit fullt upp. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna:

Jag & Palle hoppade lite på egen hand i måndags. Gick bra!
Vi städade!
Altanen i ordning.
TIPS! Godaste proteinpulvret jag ätit.
Jag tvättade!
Började att läsa denna.
Red ut på Ida i tisdags.
Lekstuga!
Mamma red ett bra ridpass på Palle.
Jobbade såklart!
Red ett bra ridpass på Lillan.
Åt goda mackor.
😍
Inläpp och tävlingsfix igår kväll.

Hästarna har varit fina i veckan. Mestadels iallafall. Jag & Ida hade ett lite väl spännande ridpass i onsdags. Blåste som bara den. Men på torsdagen fick vi till ett riktigt bra ridpass inför tävlingen som vi red idag. Och som ni redan vet (annars får ni scrolla ner) så gick den ju bra också!

Lillan reds i ridhus i onsdags. Blev en ofrivillig vila förra veckan på grund av snön. Hon var jättefin. Sedan skulle jag rida henne här hemma idag. Skulle longera några varv, då visar det sig att hon är koko. Var aldrig tal om att sitta upp. Så tråkigt och jag blev verkligen besviken. Nya tag.

Palle reds måndag, onsdag, torsdag och idag. Fin under alla ridpass!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *