Hoppa till innehåll

SUMMERAR 2023!

2023 var året som jag certifierade mig som PT & massör. Året då jag avslutade mitt härliga år på utbildningen, sa upp mig från mitt jobb och startade eget & bytte karriär. Förändringarnas år på många sätt.

Mina amerikanska släktingar kom på besök. Jag fick visa dem deras rötter här i Sverige för första gången🇸🇪

Jag & Zacke var på Gefle Metal Festival, Skogsrårocken och Noselake Metal Festival🤘

Jag gjorde 34 tävlingstarter. Red 14 dressyrträningar för Ulla. En otroligt efterlängtad ridbana började planeras och byggas. Jag ramlade av en gång, flög så det stod härliga till och Ida skenade hem. Vi klarade oss utan skador som tur var🍀😇

Vi fick säga hej då till hunden som var vår familjs ”once in a lifetime”, Bessie💔

Idun kom in i våra liv och håller både mig & Zacke rejält på alerten, haha.

Här kommer ett gånger bilder från året som varit:

Kort & gott kan man säga att 2023 var händelserikt, men också utmanande! Ett bra år. När jag tittar tillbaka så inser jag hur mycket som vi hunnit med. Tacksam för allt som vi fått uppleva.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *