Hoppa till innehåll

BÄSTA!!!

MEN LILLAN! Hon var så j*vla fin och duktig idag. Vi fick så bra hjälp på Ulla-träningen i tisdags, idag jobbade vi vidare med samma jobb. Hon var ännu finare idag. Det var precis som att hon övat och funderat på dessa två dagar som gått sedan i tisdags. Näe. Jag är så glad. Hon utvecklas så fint och visar bara mer & mer förtroende för mig & oss.

Bitvis jobbade hon så fint i traven. Hon bar sitt huvud själv, var stadig och ”rund & uppe i fronten”. Ibland är halsen lite rak och det känns som att hon bara viker in huvudet. Idag kände jag hur hon liksom tryckte upp sin manke och front uppåt samtidigt som hon vackert välvde sin hals. Hon var liksom ”ihop” utan att bli kort. Kort & gott hittade hon next level av arbete i kroppen där hennes överlinje och siluett var precis så som jag önskar.

Jag är så nöjd. Bästa Lillan.

Fina Lillan!
Publicerat iAllmäntKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *