Hoppa till innehåll

SPÄNNANDE TIDER!

2023. Ett år av förändring. Byte av karriär. Uppstart av företag. Vi får se vart allt detta landar i. I värsta fall blir det platt fall, men ingen minns en fegis, haha. Jag ska faktiskt åka på en arbetsintervju nästa vecka också. Mycket spännande.

2023 är också ett år där jag möjliggör att kunna lägga mer fokus på hästarna igen. Tagit tag i att hoppträna privat igen. Och så finns det lite annat på G. En spännande sak som jag hintat om tidigare men inte berättat om är att jag är sugen på att göra en ryttaranalys. Jag som själv är PT och massör har ganska god kännedom själv, men jag är säker på att ett par andra ögon säkerligen kan hjälpa mig att se samband och detaljer som jag sedan kan ta hjälp utav för att ta mig till nästa nivå. Håller på att boka en i skrivande stund.

Sedan finns det faktiskt ytterligare en grej på G. En riktigt stor grej. Det är faktiskt lite utav en dröm som förhoppningsvis kommer att gå i uppfyllelse. Återkommer gällande detta framöver…

Publicerat iAllmäntPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *