Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; gymnastikhoppning!

Fina och bästa Ida.

Idag har jag & Ida gymnastikhoppat lite. Så välbehövligt! Hon har aldrig hoppat en såhär lång serie. Eftersom att jag är beroende utav att åka iväg för att hoppa så brukar det bli lite bristvara på just hoppning. Man har kanske inte all tid i världen och behöver dessutom någon på marken, så när man väl kommer iväg så brukar inte serier prioriteras, så detta var verkligen toppen att få till! Hon var superduktig!

Hon blir något flack inne i serien kan jag tycka, skulle gå att justera avstånden något. Samtidigt så gillar jag att hon får ta för sig framåt hela vägen. Jag & Ida har faktiskt jobbat med en del bommar både i trav & galopp tidigare i veckan och jag tycker att hon känts riktigt fin. Bra vecka för oss!

Publicerat iHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *